Tüm duyurular için tıklayınız;

Ayrıntılı bilgi ve erişime buradan ulaşabilirsiniz. Bültenin geçmiş sayılarına da buradan ulaşabilirsiniz.

Bütçe olanaklarımız ve talepler doğrultusunda 3 yeni video veritabanına abonelik gerçekleştirilmiştir.Tıp Fakültesi araştırmacılarımız için Acland Anatomy Video Veritabanı, Fen Bilimleri araştırmacılarımız için JOVE Biology Video Veritabanı ve tüm öğrenci ve akademisyenlerimizin yararlanabileceği çeşitli alanlarda Türkçe eğitim videoları içeren Video LMS Veritabanı. Ayrıca Ulakbim-EKUAL desteğiyle JSTOR ve Nature dergilerinin tüm paketleri kullanıma sunulmuştur. Ayrıntı bilgi ve erişime buradan ulaşabilirsiniz.

Ocak Ayı için ayın yazarı olarak "Nazım Hikmet " belirlenmiştir. Ocak ayı boyunca kütüphane kullanıcılarımızın Ayın Kitapları'na daha çabuk ulaşabilmesi için Nazım Hikmet'in kitapları sergiye açılmıştır.

Bu etkinlikle;

Kullanıcılarımızın edebi eserleri ve yazarları daha yakından tanıması,
Kütüphane dermesinin etkinliliğinin ölçülmesi,
Kütüphane dermesinin zenginleştirilmesi planlanmaktadır.

Nazım Hikmet'in hayatı ve eserleri ilgili ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Şubat ayı yazar önerilerinizi okan.koc@balikesir.edu.tr adresinden bizlere iletebilirsiniz.

Değerli kullancılarımız;
Yarıyıl tatili boyunca kütüphanemiz hafta içi 08.00-17.00 saatleri arasında hizmet verecektir.

Mendeley nedir?
Mendeley arastirmanizi organize etmenize, ayni alanda calisan diger arastirmacilarla isbirligi yapmaniza ve en son arastirmalari kesfetmenize yarayan UCRETSIZ bir referans yonetim araci ve akademic sosyal agdir.
• Otomatik olarak referanslarinizi istediginiz stilde olusturur,
• Online olan diger arastirmacilarla isbirligi yapmanizi saglar,
• Bilgisayarinizda yer alan okunacak ve okunmus makalelerinizi organize eder,
• Okudugunuz makaleleri temel alarak size ayni konuda okuyabileceginiz baska makaleleri onerir,
• Yaninizda bilgisayariniz olmasa dahil, bilgisayariniza indirdiginiz makalelere online olarak erisim imkani saglar,
• Akilli telefonlariniz ve tabletlerinizle istediginiz yerde makalelerinizi okuma imkani verir.
buradan ücretsiz üye olup bilgisayarınıza indirebilirsiniz.