Tüm duyurular için tıklayınız;

Sobiad ve Tümer Altaş E-YDS veritabanlarına 2017 yılı için abonelik gerçekleştirişmiştir.
Veritabanları sayfasından ulaşılabilir.

ULAKBİM-EKUAL tarafından sunulan Ithenticate intihal programının anlaşması 31/12/2016 'da bitmiştir. Bu nedenle firma erişimleri kesmiştir. Firma ile müzakere süreci devam etmektedir. Sonuçlandığında duyuru yapılacaktır.

ULAKBİM EKUAL tarafından sunulan veritabanlarında içerik genişletme çalışmaları sonucunda çeşitli yenilikler gerçekleştirilmiştir. SpringerLink'in tüm arşivine erişim sağlanmış ayrıca 28 adet Elsevier kitap serisi kullanıma açılmıştır. Veritabanlarına kütüphane web sitesi üzerinden erişim sağlanmaktadır.

Elsevier Book Series/Handbook Series 2012- Konu Başlığı
Advances in Biomembranes and Lipid Self-Assembly Chemistry
Advances in Cancer Research Biochemistry, Genetics & Molecular Biology
Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry Chemistry
Advances in Catalysis Chemistry
Advances in Chemical Engineering Chemistry
Advances in Clinical Chemistry Biochemistry, Genetics & Molecular Biology
Advances in Genetics Biochemistry, Genetics & Molecular Biology
Advances in Heterocyclic Chemistry Chemistry
Advances in Inorganic Chemistry Chemistry
Advances in Organometallic Chemistry Chemistry
Advances in Physical Organic Chemistry Chemistry
Advances in Protein Chemistry and Structural Biology Biochemistry, Genetics & Molecular Biology
Advances in Quantum Chemistry Chemistry
Annual Reports in Computational Chemistry Chemistry
Annual Reports in Medicinal Chemistry Chemistry
Annual Reports on NMR Spectroscopy Chemistry
Current Topics in Developmental Biology Biochemistry, Genetics & Molecular Biology
Current Topics in Membranes Biochemistry, Genetics & Molecular Biology
International Review of Cell and Molecular Biology Biochemistry, Genetics & Molecular Biology
International Review of Neurobiology Chemistry
Methods in Cell Biology Biochemistry, Genetics & Molecular Biology
Methods in Enzymology Neuroscience
Profiles of Drug Substances, Excipients and Related Methodology Chemistry
Progress in Brain Research Chemistry
Progress in Molecular Biology and Translational Science Biochemistry, Genetics & Molecular Biology
The Alkaloids: Chemistry and Biology Chemistry
The Enzymes Biochemistry, Genetics & Molecular Biology
Vitamins and HormonesBiochemistry, Genetics & Molecular Biology

Bültenimizin yeni sayısında Merkez Kütüphane ile ilgili çeşitli haberlerin yanısıra Bedava Konaklayarak Dünyayı Gezme, Park Cezalarına Robot Avukat vb. haberleri de bulabilirsiniz. buradan ulaşabilirsiniz.

Mendeley nedir?
Mendeley arastirmanizi organize etmenize, ayni alanda calisan diger arastirmacilarla isbirligi yapmaniza ve en son arastirmalari kesfetmenize yarayan UCRETSIZ bir referans yonetim araci ve akademic sosyal agdir.
• Otomatik olarak referanslarinizi istediginiz stilde olusturur,
• Online olan diger arastirmacilarla isbirligi yapmanizi saglar,
• Bilgisayarinizda yer alan okunacak ve okunmus makalelerinizi organize eder,
• Okudugunuz makaleleri temel alarak size ayni konuda okuyabileceginiz baska makaleleri onerir,
• Yaninizda bilgisayariniz olmasa dahil, bilgisayariniza indirdiginiz makalelere online olarak erisim imkani saglar,
• Akilli telefonlariniz ve tabletlerinizle istediginiz yerde makalelerinizi okuma imkani verir.
Buradan ücretsiz üye olup bilgisayarınıza indirebilirsiniz.