Tüm duyurular için tıklayınız;

Ayrıntılı bilgi ve erişime buradan ulaşabilirsiniz. Bültenin geçmiş sayılarına da buradan ulaşabilirsiniz.

30 farklı dili içeren ve tüm seviyeleri denemeye açık olan Rosetta Stone Dil Eğitimi Veritabanı 15 Mayıs'a kadar açılmıştır. Ayrıntılı bilgi ve erişime buradan ulaşabilirsiniz.

ClinicalKey Medical Education, öğrencilerin öğrenim sürecini bilgiye dönüştürmelerini ve çalışmalarını kolaylaştıran yeni nesil tıbbi eğitim platformudur. 17 Mayıs'a kadar açılmıştır. Ayrıntılı bilgi ve erişime buradan ulaşabilirsiniz.

STATdx,içerdiği çok geniş örnekler sayesinde radyoloji uzmanlarının daha hızlı ve daha doğru‘tanı’ koymasına destek sağlar.. 22 Nisan'a kadar açılmıştır.

Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencilerine, “Bilgi Okuryazarlığı ve Katalog Tarama Eğitimi” verildi. 08 Şubat 2018 tarihinde Merkez Kütüphane Eğitim Salonunda gerçekleşen sunumda, Uzman Okan KOÇ ve Kütüphaneci Gülcan Küçükgüreşgen tarafından, kütüphane hizmetlerinin tanıtıldığı, öğrencilerin kütüphane bilgi kaynaklarından nasıl araştırma yapabilecekleri, hangi imkanlara sahip oldukları ve tarama teknikleri vb. konularda birer sunum gerçekleştirilmiştir. Oryantasyon taleplerini buradan iletebilirsiniz.

Bu ayın yazarı olarak "Necip Fazıl " belirlenmiştir. Ay boyunca kütüphane kullanıcılarımızın Ayın Kitapları'na daha çabuk ulaşabilmesi için Necip Fazıl'ın kitapları sergiye açılmıştır.

Bu etkinlikle;

Kullanıcılarımızın edebi eserleri ve yazarları daha yakından tanıması,
Kütüphane dermesinin etkinliliğinin ölçülmesi,
Kütüphane dermesinin zenginleştirilmesi planlanmaktadır.

Necip Fazıl'in hayatı ve eserleri ilgili ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Nisan ayı yazar önerilerinizi okan.koc@balikesir.edu.tr adresinden bizlere iletebilirsiniz.

Mendeley nedir?
Mendeley arastirmanizi organize etmenize, ayni alanda calisan diger arastirmacilarla isbirligi yapmaniza ve en son arastirmalari kesfetmenize yarayan UCRETSIZ bir referans yonetim araci ve akademic sosyal agdir.
• Otomatik olarak referanslarinizi istediginiz stilde olusturur,
• Online olan diger arastirmacilarla isbirligi yapmanizi saglar,
• Bilgisayarinizda yer alan okunacak ve okunmus makalelerinizi organize eder,
• Okudugunuz makaleleri temel alarak size ayni konuda okuyabileceginiz baska makaleleri onerir,
• Yaninizda bilgisayariniz olmasa dahil, bilgisayariniza indirdiginiz makalelere online olarak erisim imkani saglar,
• Akilli telefonlariniz ve tabletlerinizle istediginiz yerde makalelerinizi okuma imkani verir.
buradan ücretsiz üye olup bilgisayarınıza indirebilirsiniz.